Kompetens vi söker

Jobba hos Practise

Connect

Vi söker regelbundet underkonsulter och nya medarbetare till vår verksamhet. Kanske är du en av dem?

Practise växer långsamt. Vi har inte råd att slarva vid en rekrytering. Processen för att börja jobba hos oss är lång och startar i regel med att man börjar som underkonsult eller medhjälpare i något av våra tre affärsområden.

Just nu söker vi personer med bred kompetens som gärna får sträcka sig in i mer än bara ett affärsområde. Du bör ha en bakgrund som är en god kombination av både praktisk erfarenhet och en teoretisk kunskap.

Inom ditt expertområde måste du utmärka dig markant. Vi levererar uteslutande utbildningar och analyser på högsta nivå och vårt signum är att alltid ha det senaste inom våra områden och lätt för att översätta teori till självupplevda erfarenheter. Adaptivitet är ett av våra starkaste förmågor och är en framgångsfaktor för vår typ av uppdrag.

För att tillhöra Practise familjen behöver du dessutom ha en tydlig etisk kompass. Du står upp för dina värderingar och sätter alltid lagets bästa före ditt eget. Vi värnar företagets kultur starkt och ser alla i familjen som viktiga kulturbärare.

Viktigast av allt är vem du är som person. Ett "growth mindset" och energi och motivation som smittar är viktigt. Har du någon lucka i din teoretiska bakgrund kan vi i regel fylla den. Du certifieras dessutom i pedagogik och i vissa fall övningsledning innan du börjar representera Practise. Din personlighet vill vi dock inte ändra på. Därför är det viktigt att medarbetare på Practise trivs med oss och vi med dig. Då uppstår magi.

Klicka på CONNECT så går du med i vårt karriärnätverk. Då får du ett mejl så snart vi har lediga tjänster ute, och vi får din presentation så att vi kan kontakta dig när det dyker upp en passande tjänst. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Practise etiska kompass

Vi samarbetar inte med alla företag.

För oss hänger etiska ställningstaganden ihop med alla våra uppdrag. Vi är noga med att göra en etisk bedömning inför varje uppdrag vi antar.

Våra bedömningar grundar sig på att vara en del i att bygga ett hållbart samhälle. Många av oss som jobbar med Practise har en polisiär bakgrund vilket naturligt gör att vi värnar ett starkt rättspatos. Vi tror på ett samhälle där det är viktigt att följa lag och rätt samt vara en förebild för den övertygelsen.

En perfekt matchning

Testerna ger dig utbildning och personlig utveckling. Men de är även en möjlighet för både dig och din potentiella arbetsgivare att lära känna varandra. Vi vill att resultatet av rekryteringen ska bli en perfekt matchning.

 • Du hör av oss om du vill

  Oavsett om du fick jobbet eller ej så är vi måna om din utveckling. Det innebär att alla som vi testat som vill, får återkoppling på sina prestationer och resultat.

 • Våra tester innehåller utbildning

  Vår ambition är att alla som genomfört våra tester ska känna sig som vinnare, oavsett om man fick jobbet eller ej. De kompetenshöjande inslagen brukar vara mycket uppskattade, men även en förutsättning för oss att se din utvecklingspotential.

 • Lär känna din blivande arbetsgivare

  Våra tester utformas för att återspegla de värderingar och den kultur som råder på den arbetsplats du söker till. Du får därför en god bild av hur arbetsplatsen fungerar redan innan du börjat!

 • CV:t är inte allt

  Våra tester fokuserar på faktisk och aktuell kompetens, och den får du visa upp på riktigt! Vad som står i intyg och dokument kan vara intressant och ibland kan vissa formella kompetenser vara gränssättande, men utöver det så är det vad du gör och hur du gör det som vi är intresserade av.

Lindhagensgatan 77
112 43 Stockholm Vägbeskrivning info@practise.se Se sida

Göteborg


Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Practise?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@practise.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor